Uitstekende resultaten voor Greet en Eddy!

Op 10 juni 2024


Met trots en voldoening willen wij u informeren over de uitstekende verkiezingsresultaten van onze kandidaten Greet Van Camp en Eddy Schelfhout. Bij de recente Vlaamse verkiezingen behaalde Greet Van Camp, 12de plaats op de lijst van N-VA in Vlaams-Brabant, een indrukwekkende 6187 voorkeurstemmen. Hiermee is zij de best scorende politicus van Keerbergen. Dit resultaat is tot stand gekomen dankzij de ondersteuning door het sterke team van N-VA Keerbergen.

Ook Eddy Schelfhout, 5de opvolger op de Europese lijst van N-VA, heeft zeer goed gescoord met 2572 voorkeurstemmen in onze provincie. Zijn sterke resultaat onderstreept de waardering en het vertrouwen dat de kiezers in zijn capaciteiten en visie stellen.
Deze uitstekende resultaten bevestigen de kracht en de steun voor N-VA in Keerbergen en Vlaams-Brabant. Wij danken alle kiezers voor hun vertrouwen en steun. Samen, als een hechte ploeg, blijven wij ons inzetten voor een betere toekomst en een sterk Keerbergen en Vlaanderen.
"Met trots kunnen wij zeggen dat N-VA nergens zo hoog scoort in Vlaams-Brabant als in Keerbergen," aldus Dominick Vansevenant, voorzitter van N-VA Keerbergen. "Deze resultaten zijn een bewijs van het vertrouwen tussen onze partij en Keerbergen, waar N-VA veruit de grootste partij is."
 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is